120: oktoberfest

07.10.2011 kl. 19:29


Det här kollaget är (antagligen) egentligen till för ett visst projekt som jag gärna skulle länka till om jag bara kunde. Jag menar inte att låta hemlighetsfull men det är bara det att projektet ska ha en egen blogg men den finns inte ännu, vad jag vet.

Jag måste öva på kollageteknik. Jag vet inte riktigt hur man gör. Men vad jag däremot vet är att jag vill klippa sönder och scanna ungefär allt jag ser, så det känns som att jag är på god väg. Men att sedan sätta ihop alla de här bitarna... ehh. Hur gör man?
Kommentarer (3)
Spamfilter
Skriv siffran 3 med bokstäver:
Åh, jag älskar collage! Jag brukar för det mesta klippa och klistra ihop dem på gammaldags vis med en alldeles verklig sax och erikeeper. Men sedan kan man ju fila lite på dem i Photoshop också. Det fina med kollage är att det inte finns några gränser, man kan blanda alla tekniker, printa ut dem på en nya teknik och limma den tekniken på en död räv, ta ett foto och klippa ihop fotot med ett annat. Collage rules! vad nice bilden med barnen med hattarna är. Blir spännande att se vad det är du har på gång!
sylvia.ratata07.10.11 kl. 20:07
Hahaha, omg, "på en död räv"! Spoken like a true artiste. ;) Det är nog just experimenterandet jag är lite haltande med, borde jobba mer på det och tänka mindre! & Tack! :)
12.10.11 17:03
så snyggt! nåt sånt kunde jag ha på väggen här hemma! (allt är inredning atm)
ellen09.10.11 kl. 23:03
Wow, vilken komplimang! :D Tack så mycket!
12.10.11 17:01
Det är nog lite sådär.. "bara att göra" på den punkten. Testa testa testa sig fram tills det ser ut som någonting man gillar. :) Och hämta inspiration från http://www.karinskonstgrepp.se/p/konst.html !
http://esteterier.blogspot.com/11.10.11 kl. 12:27
Du har nog rätt i det! Tror jag ska fortsätta med att jobba digitalt tills vidare, där det finns en Undo-funktion. :p Känns säkrast så.
12.10.11 17:07
Linnea utan akut accent (dock med relativt grav dialekt), dilettant av årgång 1983, förtjust i loppis, kameror, katter och kaffe. T.ex., bl.a., o.s.v. Alla bilder som postas här är mina egna om inte annat noteras. limeamaria gmail com