130: paus

Publicerad 29.11.2011 kl. 14:06
Jag tar / har redan tagit och kommer fortsätta att ta en paus i bloggandet. Det känns lite fånigt att berätta om det, för det brukar ofta vara så att vid det skedet att jag ens kan tänka mig att försöka uppdatera bloggen med info om att jag inte kommer uppdatera så ofta, så brukar orkesbristen redan vara halvt försvunnen. Man brukar vara, så som man säger, på bättringsvägen.

Men jag har så lite ork med nånting. Jag undviker och undflyr det mesta, för det mesta. Skjuter upp och åt sidan och förtränger och förkastar. (Inte ens kommentarer, som jag ändå blir riktigt glad av, tycks jag svara på nu för tiden! Uruselt.) Så nu sitter jag här i sängen och dricker mitt kaffe, precis som jag gjort sedan ungefär sju timmar tillbaka utan att få något gjort, och tänker tankar som går i stil med "nya tag", "här ska det bli förändringar", "nu ska jag skärpa mig", och så vidare. Problemet är att jag är inte ens själv helt övertygad ännu, så då jag säger "nu" så menar jag snarare "förhoppningsvis snart".

Bla bla bla.

Jag tror vi syns vid årsskiftet ungefär, det blir lagom.
Kommentarer (3)
Spamfilter
Skriv siffran 1 med bokstäver:
man gör saker som känns bäst. ta paus men jag hoppas du kommer tillbaka. stort fan, you know.
ugglan.ratata.fi29.11.11 kl. 16:31
tack snälla <3 din kommentar gjorde&gör mig så glad!
30.11.11 22:49
Ibland blir det bara så... Men ha det så bra tills dess! Hoppas verkligen du kommer tillbaka snart. :) Tycker om din blogg!
Cappuccino.ratata.fi29.11.11 kl. 21:21
tack så mycket! :') och detsamma du, jag håller tummarna för dig i bloggalan! :)
30.11.11 22:50
Puss ♥
Karin30.11.11 kl. 14:45
smack! :3
30.11.11 22:50
Linnea utan akut accent (dock med relativt grav dialekt), dilettant av årgång 1983, förtjust i loppis, kameror, katter och kaffe. T.ex., bl.a., o.s.v. Alla bilder som postas här är mina egna om inte annat noteras. limeamaria gmail com